21 Mart 2025 21:41

Çiğli Güzeltepe halkı: Tek adam yönetiminin fütursuzluğuna teslim olmayacağız

İzmir - Çiğli Güzeltepe'de Uğur Mumcu Parkı'nda toplanan mahalleliler, Çiğli merkezine yürüdü. "Hak hukuk adalet", "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganları atan atılan yürüyüş CHP ilçe binası önüne kadar sürdü.

Burada konuşma yapan Güzeltepe Mahallesi halkından Bayram Akgül, seçilmiş belediye başkanları görevden alınarak halkın iradesine ipotek konulduğunu belirterek faşist bir düzenin kurulmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, haftalar önce "Turp'un büyüğü heybede" denilerek âdeta haftalar önce ilan edilen bir operasyonla gözaltına alındı diyen Akgül, halkın seçme ve seçilme hakkını kendi iktidar hırsı ile ortadan kaldırmaya girişenler daha önce tarihte örnekleri görüldüğü gibi başarılı olamayacaklardır. Bu ülkenin işçi ve emekçileri, halkları tek adam yönetiminin fütursuzluğuna teslim olmayacaktır. Tüm ezilen kesimleri bu darbeye karşı ses yükseltmeye, mücadele etmeye omuz omuza olmaya davet ediyoruz" dedi. Ardından topluca ilçe binasına geçildi. (Evrensel)

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Tüm yasak ve engellemelere rağmen öğrenciler sokaklarda.

Evrensel'i Takip Et